schade iphone

Een nieuwe iPhone, hoe voorkomt ik schade?

Een nieuwe iPhone, hoe voorkomt ik schade?

Gelukkig vind u in onze webshop tal van  iPhone accessoires aan om uw nieuwe iPhone te beschermen. Of u nu een iPhone 4, 4s of zelfs de nieuwste (op moment van schrijven) iPhone 5 heeft, bij ons bent u op het juiste adres voor uw iPhone accessoires.

 

Wist u dat?….

Wist u dat er vele manieren zijn om uw nieuwe iPhone te beschermen tegen val- en/of stootschade en dat de prijzen hiervoor sterk uiteen lopen? Zo koopt u bijvoorbeeld al voor een paar luttele euro’s een beschermfolie (ook wel screenprotector genoemd), deze dient op het scherm te worden geplakt en beschermd uw nieuwe iPhone tegen kleine krasjes. Denk hierbij aan krasjes die ontstaan doordat uw sleutelbos zich -per ongeluk, red- in dezelfde broekzak bevindt als uw nieuwe iPhone. Het mooie van deze beschermfolie is dat deze  -eenmaal geïnstalleerd – helemaal niet meer te zien is. Zelfs al heeft u de nieuwe iPhone op kleine van uw ogen dan zult u nog enorme moeite hebben om deze beschermfolie waar te nemen.

Ook bieden wij iPhone accessoires aan die stevigere bescherming bieden dan de screen protector. We kunnen hierin als basis 3 categorieën onderscheiden, namelijk;
– Cases
– Hoesjes
– Bumpers

Cases

Met een iPhone case kunt u de nieuwe iPhone optimaal beschermen en eigen maken. iPhone cases kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, zo heb je cases van kunststof, rubber, siliconen maar ook hele sierlijke cases van hout. Mocht uw nieuwe iPhone een kleine val maken en is deze voorzien van een bescherm case dan heeft u grote kans dat uw nieuwe iPhone ongeschonden uit de strijd komt.

 

Hoesjes

Met een iPhone hoesje kunt u ook uw nieuwe iPhone beschermen. Net als de cases kan deze ook van verschillende materialen zijn gemaakt, denk hierbij aan stof of leder. Net als bij de cases heeft uw iPhone een redelijke kans ongeschonden uit de strijd te komen na een val van kleine hoogte.

 

Bumpers

Bumpers zijn wat minder lang op de markt dan de cases en hoesjes maar bieden wel een goede bescherming voor uw nieuwe iPhone. Een iPhone bumper gaat om de buitenkant van de telefoon en is voorzien van een klein opstaand randje waardoor uw nieuwe iPhone altijd hier op rust in plaat van op het lcd scherm of de achterkant. De bumpers zijn er in de materialen siliconen en aluminium.

 

Mocht het kwaad al geschied zijn en uw achterkant vertoont al schade dan kunt u natuurlijk er ook altijd voor kiezen om een nieuwe iPhone voorkant of een nieuwe iPhone achterkant te bestellen in onze webshop.

 

[fsb-social-bar][/fsb-social-bar]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *