iphone 5s en 5c

iPhone 5S en 5C beschikbaar in Nederland vanaf vrijdag 25 oktober 2013!

iPhone 5S en 5C beschikbaar in Nederland vanaf vrijdag 25 oktober 2013!

 

iphone 5s en 5c 25 oktober

iPhone 5s en 5c vanaf 25 oktober verkrijgbaar in Nederland, dat heeft Apple vanmiddag bekend gemaakt.

Apple heeft aangekondigd dat de iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober beschikbaar is Nederland samen met nog 35 andere landen, waaronder Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Franse Antillen, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macau, Malta, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Ijsland, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan en Thailand.

Als toevoeging zal de iPhone 5S en 5C ook haar debut maken maken in de volgende landen op vrijdag 1 november: Albanië, Armenië, Bahrein, Colombia, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Macedonië, Maleisië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Saoedi-Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

De nieuwe iPhones zijn al sinds 20 september verkrijgbaar in een aantal andere landen. De iPhone 5S gaat 699 euro kosten en voor de iPhone 5C moet 599 euro worden betaald. De iPhone 5S heeft hetzelfde uiterlijk als de iPhone 5, maar is uitgerust met een vingerafdrukscanner, een nieuwe processor en een betere camera. De iPhone 5C is juist aan de binnenkant hetzelfde als de iPhone 5, maar heeft een ander uiterlijk. De 5C is gemaakt van plastic en beschikbaar in diverse kleuren.

We kijken uit naar je verhalen en foto’s van de Apple Store in uw buurt.

voor http://www.iphone-onderdelen-reparatie.nl/ 
[fsb-social-bar][/fsb-social-bar]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *