iPhone 6S (verwachtingen)

IPhone 6s

Apple’s nieuwste generatie IPhone, komt uit in herfst 2015

 

In een glimp

Men verwacht van Apple dat ze hun nieuwste generatie IPhone in de herfst van 2015 uit laten komen,  met deze IPhone komen waarschijnlijk wat nieuwe camera verbeteringen.

 

Nieuwe mogelijkheden (niet zeker)

 • A9 processor
 • 2GB Ram
 • Verbeterde 12-megapixel camera
 • Zelfde ontwerp als IPhone 6
 • Force Touch
 • Verbeterde Touch ID
 • Goud, Roze Goud, Zilver, en ruimte-grijze kleuren.

Inhoud

 1. Wat we verwachten
 2. Gelekte foto’s
 3. Waarschijnlijke mogelijkheden
 • Force Touch
 • Camera verbeteringen
 • Betere Touch ID
 • Een Sapphire scherm
 • 4-inch IPhone 6c?
 1. Datum van uitgave
 2. IPhone 6s (2015) tijdlijn

Wat we verwachten

Apple’s IPhone 6 en 6 Plus, uitgekomen in september, zijn nog maar 6 maanden beschikbaar, en er zijn weer geruchten over de nieuwste generatie IPhone. De kans is groot dat Apple hun trend uit 2014 voortzet, door de IPhone in 2015 in 2 aparte groottes uit te laten komen— één grotere en een kleinere.

 

Het is niet duidelijk hoe Apple zijn nieuwe IPhone ’s gaat noemen, maar Apple blijft waarschijnlijk bij zijn “S” naam schema (wat sinds 2009 wordt gebruikt), door de nieuwe telefoons IPhone 6s en de IPhone 6s Plus te noemen. IPhone 6s Plus is een erge mondvol, dus het is mogelijk dat het dit jaar wordt veranderd.  Een analist denkt dat Apple zijn nieuwe generatie de “IPhone 7” gaat noemen, door grote, nieuwe veranderingen, maar het is nog veel te vroeg om het zeker te weten.

 

Naarmate de maanden voorbij gaan, komen er details van de nieuwe IPhone uit. Omdat het dit jaar een “S” upgrade wordt, en omdat de IPhone net opnieuw is ontworpen, zal de nieuwe generatie zich eerder op interne verbeteringen richten, dan op het uiterlijk.

Beeldscherm maten zullen 4,7 en 5,5 inch blijven, en er wordt niet verwacht dat Apple een nieuw 4-inch model gaat introduceren.

 

Er zijn dan een paar veranderingen aan de buitenkant, het gerucht gaat rond dat Apple een nieuwe kleur optie gaat toevoegen, namelijk roze. Er zijn ook 2 geruchten dat Apple weer de zelfde 7000 series aluminium gaat gebruiken, die ook in de Apple watch zijn gebruikt.

Het aluminium is 60% sterker dan het standaard aluminium, maar is nog steeds erg licht.

iphone6s-stock-photo

 

In het verleden zorgen de “S”  upgrades voor nieuwe mogelijkheden zoals Siri, Touch ID, nieuwe processors en camera verbeteringen, we kunnen hierdoor verwachten dat dit ook het geval is bij de IPhone 6s en de IPhone 6s Plus.  Volgens de geruchten, krijgen de nieuwe apparaten een snellere A9 processor, 2GB Ram, een 12-megapixel camera met 4k video opname, een extra microfoon om de stemkwaliteit te verbeteren, en een nieuw ontwerp om te zorgen dat hij niet meer buigt, zoals sommige mensen hadden met de IPhone 6 en de IPhone 6 Plus.

 

De IPhone’s uit 2015 zouden ook een verbeterde versie van Force Touch kunnen bevatten, zodat nieuwe gebaren kunnen worden gemaakt, en een verbeterd Touch ID om de vingerafdruk herkenning te versnellen. Een verslag van de analist Ming-Chi Kuo suggereerde dat Apple een beperkt aantal “Sapphire” IPhone 6S Plus eenheden gaat maken, “als val test problemen opgelost kunnen worden.

 

Volgens de KGI Securities analist Ming-Chi Kuo, zou de toevoeging van Force Touch en 7000 series aluminium voor de IPhone 6s en de IPhone 6s Plus de telefoons een beetje dikker maken. Hij denkt dat de IPhones wijder en langer worden gemaakt (ongeveer 0,15mm) om met het aluminium te compenseren, en om de telefoon 0,2mm dikker te maken voor Force Touch. Kuo’s voorspelling is ondersteund door gelekte schema’s, die voor de IPhone 6s zou zijn bedoeld. De lengte en dikheid neemt toe, maar dit zou de meeste IPhone gebruikers  niet opvallen.

 

De IPhone 6s en de 6s Plus zullen ook verschillende onderdelen houden, die al eerder zijn gebruikt zoals: Apple Pay, 802.11ac Wifi en LTE geavanceerd. De 2 nieuwe telefoons zullen waarschijnlijk in de 16, 64 en 128 GB ruimte opties beschikbaar zijn.

 

Omdat er wordt verwacht dat het een “S” upgrade is, heeft Apple zijn leveranciers gevraagd voor een record-brekende 85 tot 90 miljoen eenheden van de IPhone 6s en de IPhone 6s Plus. Het hoge aantal bestellingen is suggereert dat Apple denkt dat veel mensen de nieuwe telefoons gaan kopen, en ze hopen te zorgen dat ze niet te weinig hebben.

 

De kans is groot dat Apple de IPhone 6s en de IPhone 6s Plus in de herfst van 2015 uit laat komen.

 

Gelekte foto’s

Het gerucht gaat rond dat de IPhone 6s en de 6s Plus in eind Juni worden gemaakt, wat betekend dat er delen van het nieuwe apparaat beginnen te lekken. Gelekte foto’s van de nieuwste generatie IPhone 6s zullen er hetzelfde als de IPhone 6 uitzien.

iPhone-6s-2-leaked

 

De achterkant lijkt dezelfde grootte en dikte als de IPhone 6 achterkant te hebben, met dezelfde lijnen. Ook alle poorten voor de microfoon, koptelefoon, volume knoppen, dempen, aan/uit knop en de camera zijn hetzelfde gebleven.

 

Aan de binnenkant heeft de achterkant een ander logicboard, zodat hij beter zou moeten werken met Force Touch, een nieuwe processor en extra RAM.

iphone-6s-qualcomm-chip-leaked

 

De eerste keer dat u naar het logicboard kijkt, ziet u dat het een Qualcomm MDM9635M LTE chip gebruikt, die een download snelheid tot 300 Mb/s ondersteunt. Met de nieuwe chip zullen de nieuwe generatie IPhones snellere LTE snelheden kunnen krijgen, zelfs 2 keer zo snel als de IPhone 6.

 

De IPhones worden verkocht in 16,64 en 128GB versies, de flash geheugen chip die op de foto’s te zien is, heeft een 16GB ruimte.

storage-chip-leaked

 

De IPhone 6s en de 6s Plus hebben waarschijnlijk ook een nieuwe NFC chip met een ingebouwd beveiligings element, zodat er potentiele waardevolle ruimte bespaart wordt.

 

 

De functies

Force Touch

Verschillende rumoeren hebben gesuggereerd dat de nieuwe IPhone 6s de “Force Touch” zou hebben, die ook in de Apple Watch zitten, zodat het apparaat het verschil tussen een zachte en een hardere druk kan weten. Het lijkt erop dat Apple langzaam maar waar de Force Touch in zijn producten doet, omdat het bedrijf laatst een 12 inch Retina Macbook en een geupdate 13 inch Retina Macbook Pro heeft geïntroduceerd, hierbij zitten Force Touch trackpads.

 

Een gerucht heeft gesuggereerd dat de Force Touch alleen op de IPhone 6s Plus wordt gezet, wat niet onmogelijk kan zijn, aangezien de IPhone 6s Plus functies heeft die de IPhone 6 niet hebben. Bijvoorbeeld, de IPhone 6 Plus is het enige apparaat met een optical image stabilization. Een tweede gerucht heeft gesuggereerd dat Apple misschien Force Touch in beide versies van de IPhone 6s zet.

 

KGI Securities analist Ming-Chi Kuo denkt dat de nieuwe generatie IPhone een “capacitive Force Touch Sensor’ onder het blacklight heeft. Hij claimt dat het hardware ontwerp van de Force Touch in de IPhone misschien anders werkt dan de Force Touch in de Apple Watch en de 12 inch Retina Macbook.

 

In plaats van de druk van de vinger op het scherm meteen merken, kan de Force Touch misschien de contact plek misschien meten en daarmee zien hoeveel druk er op de plek wordt gezet.

 

In juni, heeft Bloomberg gezegd dat de nieuwe generatie IPhones de Force Touch hebben, door een paar geruchten te bevestigen, daar onder ook een verslag van “The Wall Street Journal”. Met meerdere betrouwbare bronnen die de claim alleen nog maar meer waarschijnlijker maakten, is de kans groot dat Force Touch in de IPhone 6s en de 6s Plus komt.

 

 

Camera verbeteringen

Sommige geruchten hebben de hint gegeven dat de IPhone 6s de grootste camera verandering ooit in de  geschiedenis van Apple kan geven, hierdoor kan Apple DSLR kwaliteit foto’s op de IPhone maken, maar andere geruchten hebben hier weer een stokje voor gestoken, die zeggen dat Apple bij de 8-megapixel sensor blijft.

 

Betrouwbare analist Ming-Chi Kuo denkt dat de IPhone 6s en 6s Plus een 12-megapixel camera krijgen, en zijn voorspellingen zijn vaak correct. Andere geruchten hebben ook gezegd dat de er meer megapixels op de camera komen, met een recent verslag die zegt dat de 12 megapixel camera in 4K video kwaliteit kan opnemen.

 

Apple heeft laatst de LinX imaging technologie gekregen, dit is een technologie die zich speciaal richt op camera’s voor mobile apparaten die DSLR kwaliteit foto’s kunnen maken.

 

LinX technologie introduceert ook een weinig-licht foto mogelijkheden, en het kan zelfs 3D foto’s maken. Het is mogelijk dat LinX’s camera technologie in de nieuwste IPhone’s wordt gebruikt.

 

Betere Touch ID

Touch ID heeft dan wat verbeteringen. Volgens de KGI Securities analist Ming-Chi Kuo, wordt de IPhone 6s een geüpgradede Touch ID module met verminderde lees errors om de Apple Pay ervaring te verbeteren.

 

Een Sapphire scherm

IPhone 6 geruchten focussen erg op het potentiele sapphire scherm die niet is gemaakt door productie problemen, en er zijn al geruchten dat Apple zijn sapphire schermen, die gemaakt zijn door Foxconn, voor de nieuwste generatie IPhone’s gaat gebruiken. Er zijn geen nieuwe sapphire deals aan het licht gekomen, maar het is onwaarschijnlijk dat we de sapphire schermen bij de IPhone’s zullen zien.

 

4-INCH IPHONE 6C?

Er zijn een paar geruchten geweest die over een nieuwe 4 inch IPhone 6c gaan ,die in 2015 uit zou moeten komen. Verschillende geruchten, die uit een Aziatische leveringsbedrijf komen, hebben gesuggereerd dat de nieuwe IPhone 6c uit komt in 2015, maar andere verslagen zeggen dat deze geruchten niet kloppen, daaronder een aantekening van de betrouwbare KGI Securities analist Ming Chi Kuo.  Voor meer IPhone 6c geruchten, zie onze IPhone 6c roundup

 

 

Datum van uitkomst

Voor de afgelopen paar jaar liet Apple de nieuwe IPhone altijd in september uit komen, dus de kans zou groot zijn dat Apple zijn nieuwe IPhone 6s en de IPhone 6s Plus in September uit laat komen. Massa productie begint in het midden van augustus, zodat de telefoon in het midden of aan het eind van september uit komt.

 

Er zijn geruchten dat de nieuwe generatie IPhone in augustus wordt gemaakt, en in September uitkomt, maar dit zou erg ongebruikelijk zijn voor Apple, omdat Apple nog nooit een IPhone in augustus heeft aangekondigd.

 

De IPhone 6s en de IPhone 6s Plus zijn in vroege productie gegaan in het einde van juni. De productie zou ook nog in juli en augustus doorgaan, zodat Apple de IPhone ’s in september uit kan laten komen.

 

Volg ons en vind-ons-leuk voor het laatste nieuws!

6 antwoorden
 1. Arthurcix
  Arthurcix zegt:

  – simultaneous use of the drug with other drugs to treat erectile dysfunction (safety and efficacy of combination therapy not studied); [url=http://raypaul.com/pharmacy/]viagra online[/url] The frequency of unwanted reactions is determined as follows: [url=http://beauchampedwardscpa.com/cialisonline/]buy cialis[/url] Legal status [url=http://peterstownshipreferrals.com/levitraonline/]levitra online[/url] Sildenafil’s popularity with young adults has increased over the years.[18] Sildenafil’s trade name, Viagra, is widely recognized in popular culture, and the drug’s association with treating erectile dysfunction has led to its recreational use.[19] The reasons behind such use include the belief that the drug increases libido, improves sexual performance,[19] or permanently increases penis size.[20] Studies on the effects of viagra when used recreationally are limited, but suggest it has little effect when used by those not suffering from erectile dysfunction. In one study, a 25-mg dose was shown to cause no significant change in erectile quality, but did reduce the postejaculatory refractory time.[21] This study also noted a significant placebo effect in the control group.[21] [url=http://raypaul.com/pharmacy/]sildenafil[/url] Counterfeits [url=http://raypaul.com/pharmacy/]viagra online[/url] Counterfeits [url=http://beauchampedwardscpa.com/cialisonline/]buy cialis[/url] Marketing and sales [url=http://peterstownshipreferrals.com/levitraonline/]buy levitra[/url] Detection in biological fluids [url=http://raypaul.com/pharmacy/]viagra online[/url]

  Beantwoorden
 2. Robertcal
  Robertcal zegt:

  A forex broker is a companions that acts as an agent between traders and the oecumenical currency market.
  Finding the honest middleman surrounded by hundreds of online companies can be a onerous task.
  That’s why [url=http://7e7.pw/itrader.html]our site[/url] offers to follow acquainted with one of the most trusty and proven forex brokers.
  + Buying outstrip with our automated forex trading [url=http://7e7.pw/fsb.html]software[/url].

  Beantwoorden
 3. WilliamSpalk
  WilliamSpalk zegt:

  Не знаешь как заработать?
  Начни уже прямо сейчас.
  Пока ты думаешь, другие зарабатывают – без вложений!
  Щелкни по картинке
  [url=https://lookatlink.com/LYWH][img]https://lookatlink.com/LYWK[/img][/url]

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *