De waarheid achter onze iPhone LCD schermen: Kwaliteit vs Prijs en Origineel vs Copy

 

 

echt-vs-nep

 

Misverstanden.

Één van de meest voorkomende misverstanden die we in de iPhone reparatie business tegenkomen gaat over de echte betekenis en het begrip van de definitie van niet-originele LCD schermen en originele schermen.

Het lijkt er op dat elke onderneming (onze concurrenten) LCD-schermen verkoopt onder een andere naam, van verschillende kwaliteit en tegen verschillende prijzen.

Wij van iPhone-onderdelen-reparatie.nl willen jou graag zo goed mogelijk voorlichten over de schermen die wij verkopen zodat je precies vooraf weet wat je kan verwachten. Dit vinden wij wel zo eerlijk.

Na een kleine inspectie bij onze concurrenten en andere verkoopkanalen zoals Ebay, Marktplaats en Bol etc..etc.. ben ik tot de volgende lijst gekomen van verschillende benamingen betreffende iPhone LCD schermen:

  • Original
  • OEM
  • Grade A Copy
  • High Copy
  • High Copy Grade A
  • Grade A
  • Grade A+
  • Grade AAA
  • Original Replacement

Merk op dat elk woord of term heeft een “positieve” toon heeft. Als er een “Grade A” en “Grade A + is, moet er dan ook niet een” Grade B “of” Grade B+ zijn? Waarschijnlijk wel, maar je zal nooit zien. Laat je niet misleiden door de verschillende benamingen.

 

Liegen.

Elk persoon of onderneming die claimt dat ze “originele” of “echte” iPhone schermen verkopen is tamelijk verkeerd geïnformeerd of liegt recht in je gezicht.

De waarheid is dat wij jou heel graag een origineel scherm willen aanbieden maar dit is niet mogelijk. Apple heeft met het Apple care een gesloten systeem en de originele schermen worden niet aan derde partijen aangeboden. De enige originele schermen op de markt zijn ‘refurbished’ schermen. Dit zijn schermen afkomstig uit een oude iPhone, deze schermen zijn gerenoveerd en betreft dus ook geen origineel product meer, alhoewel hier wel originele onderdelen worden gebruikt.

 

Wat is dan wel waar?

Dit wetende laat het de onafhankelijk iPhone reparatie winkels de volgende twee keuzes, namelijk: copy en refurbished. Opnieuw voor de duidelijkheid geen van beide is een “Apple Genuine Part”.

Je krijgt waar je voor betaald. Zo bevatten refurbished schermen vooral originele onderdelen en een echt refurbished LCD en Digitizer terwijl de copy schermen namaak onderdelen bevatten wat ten koste gaat van de kwaliteit. Refubished schermen halen altijd een hoge standaard.

Wij van iPhone-onderdelen-reparatie.nl verkopen alleen schermen die een refurbished LCD en Digitizer bevatten, aangevuld met copy en/of refubished onderdelen. Hierdoor zijn de schermen die wij aanbieden van super goede kwaliteit en doen niet onder voor de originele schermen.

 

Duidelijkheid.

Vergeet die lijst van 9 verschillende benamingen. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt. Zo bieden wij slecht 2 soorten schermen aan, namelijk het normale scherm van A+ kwaliteit en een scherm van A+ kwaliteit inclusief kleine onderdelen. Dit betekend dus dat je een LCD en Digitizer krijgt die afkomstig is van een origineel scherm en de beste onderdelen voor een erg concurrerende prijs. Zo weet je zeker dat je bij iphone-onderdelen-reparatie goed zit!

De schermen die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteraard kom je her en der (concurrenten, eBay Markplaats etc..) goedkopere schermen tegen, bedenk dan wel goed dat dit altijd goedkope copy schermen zullen zijn van slechte kwaliteit of zelfs ‘faulty’ schermen met één of meerdere dode pixels. Deze schermen bieden wij niet eens aan omdat wij altijd vinden dat onze producten een bepaalde standaard kwaliteit moeten hebben. Welk scherm je dus ook kiest de kwaliteit zal altijd van een dusdanig niveau zijn zoals je van ons gewend bent.

 

Getest.

Alle schermen worden altijd grondig door ons getest zodat wij er zeker van zijn dat jij alleen de beste kwaliteit krijgt! Door gebruik te maken van speciale testkabels kunnen wij razendsnel een scherm testen, zo ben je verzekerd dat je altijd een A+ kwaliteit iPhone scherm krijgt voor een eerlijke prijs.

test-schermen

 

 

 

 

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben of snap je bepaalde termen/onderdelen niet dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je daar graag verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *