Google PageRank 2014

Matt Cutts van Google: Geen PageRank update voor 2014

Matt Cutts van Google: Geen PageRank update voor 2014

Het is nu meer dan 8 maanden geleden sinds de laatste update van Google PageRank Toolbar op 4 februari 2013 .
Normaliter update Google meestal na 6 maanden de Toolbar. Na 6 maanden was het antwoord van Google op de vraag waarom er nog geen update had plaats gevonden “geen commentaar”.

Niels Bosch (@NielsBosch) vroeg Matt Cutts (hoofd van Googles spam- afdeling) op twitter of er voor 2014 nog een update van Google PageRank te verwachten viel en Matt Cuts zei: “ik zou verrast zijn als dat gebeurt”.

Uit deze tweet kunnen we dus wel stellen dat er voor 2014 geen update van de Google PageRank Toolbar plaats vindt. Het zou misschien wel eens helemaal afgelopen kunnen zijn en wil Google op deze manier de Toolbar langzaam laten doodbloeden.

Zie hier de tweet van Matt:

@NielsBoschh I would be surprised if that happened.

— Matt Cutts (@mattcutts) October 6, 2013

Over de jaren is de ondersteuning van PageRank al teruggelopen, zo heeft Google nooit de Toolbar voor Chrome aangeboden. Ook heeft het de Google Toolbar voor Firefox al in juni 2011 laten vallen. IE (Internet Explorer) is de laatste browser die nog steeds PageRank van Google aanbiedt maar de data die hier naar voren komt is de laatste 6 maanden al niet meer geupdate.

voor http://www.iphone-onderdelen-reparatie.nl/ 
[fsb-social-bar][/fsb-social-bar]

1 antwoord
  1. Max
    Max zegt:

    Inderdaad het is nu 29 december en er is geen pagerank update geweest. Ik denk dat het inderdaad is afgelopen met de pagerank update. Misschien heeft geen prioriteit meer voor Google. Jammer was wel een leuke graadmeter van je website.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *