reparatie

Nu ook iPhone reparatie voor omgeving Twente

iPhone reparatie

Vanaf heden heeft u ook de mogelijkheid om uw iPhone door ons te laten repareren, dit alle tegen onze bekende zeer lage prijzen. Zoals u van ons gewend bent streven wij naar een service waar kwaliteit, snelheid en prijs de hoogste prioriteit hebben en uw iPhone zo snel mogelijk weer 100% werkt.  Bovendien krijgt u op elke reparatie 30 dagen garantie! U kunt ons altijd bereiken op ons telefoonnummer 06 46655482. Hier kunt u direct een afspraak maken met 1 van onze reparateurs. Ook kunt u uw toestel aanmelden via deze website en dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. Prijzen vindt u op de website wanneer u op 1 van de iPhone’s klikt. Kijk snel op onze iPhone reparatie pagina voor onze actuele prijzen.

 

iPhone glas reparatie

Is uw iPhone glas gebroken of gebarsten door een val of doordat er iets tegen de iPhone aan is gestoten? Als u dit overkomt is dit erg vervelend. Het kan zelfs gebeuren dat het iPhone scherm breek wanneer het in uw broekzak zit. Hierdoor weet u niet wat de breuk veroorzaakt heeft. Wanneer een val de oorzaak is waardoor het iPhone glas gebroken is, dan kan het zijn dat er ook interne schade is ontstaan. De iPhone werkt dan niet meer of functioneert niet naar behoren. Gelukkig kunt u de iPhone met het defecte scherm altijd even langs brengen of opsturen naar iPhone-onderdelen-reparatie.nl. Wij kijken graag uw defect iPhone na, en vertellen u welke reparatie(s) er moeten worden uitgevoerd om uw iPhone weer naar behoren te laten functioneren. In bijna alle gevallen kan uw iPhone gemaakt worden door een iPhone scherm reparatie, u krijgt dan een volledig nieuw scherm inclusief lcd en digitizer op uw iPhone gemonteerd.

 

iPhone achterkant vervangen

Is uw iPhone gevallen of hard gestoten en nu is de achterkant stuk? Blijf hier niet lang mee rondlopen. Er kan glas loslaten wat gevaarlijk is voor u en uw omgeving (kinderen). Ook kan er glas in het toestel terecht komen waardoor deze ernstig beschadigd kan raken. Een reparatie is  bij ons erg voordelig, wacht dus niet te lang. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een iPhone achterkant in onze webshop te bestellen. Het leuke is dat u nu zelfs uit allerlei verschillende kleuren kunt kiezen voor de achterkant van uw iPhone. Als u zelf de achterkant wilt vervangen vergeet dan niet een iPhone reparatie setje te bestellen, hier zit o.a. een kleine schroevendraaier in waarmee u de achterkant van de iPhone kunt verwijderen.

tags: iphone scherm reparatie. iPhone glas vervangen. iPhone glas reparatie. reparatie service. iPhone achterkant reparatie. iPhone onderdelen. Enschede. Hengelo. Almelo. Denekamp. Oldenzaal. Losser. de Lutte. Ootmarsum,

 

 

 

 

 

 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *