zoek mijn iphone

Zoek mijn iPhone – om je gestolen iPhone terug te vinden

Zoek mijn iPhone – om je gestolen iPhone terug te vinden


 

Zoek mijn iPhone

Stappenplan Zoek mijn iPhone:

 1. Zoals hierboven vermeld , moet u  voorafgaand Zoek mijn iPhone op het toestel hebben ingesteld voordat deze werd verloren of gestolen. Als ju dit heeft gedaan , ga dan naar https://www.icloud.com/ in uw web browser ( er is ook een Zoek mijn iPhone- app (opent iTunes link) dat u op een ander iOS-apparaat kunt installeren om het te volgen . U heeft niet perse de app nodig. Meld u aan met het account dat u gebruikt bij het opzetten van Vind mijn iPhone . Dit is waarschijnlijk uw Apple ID / iTunes-account .
 2. Wanneer u zich aanmeld  zal Zoek mijn iPhone  onmiddellijk beginnen te proberen om uw toestel te lokaliseren . U zult berichten op het scherm ontvangen als het werkt . Als het verloren/gestolen apparaat wordt uitgeschakeld , zal op de kaart de laatste bekende locatie te zien zijn , dit hoeft niet perse de huidige locatie te zijn . Als het apparaat weer wordt ingeschakeld dan wordt ook de kaart automatisch bijgewerkt.
 3. Als uw iPhone/iPod/iPad gelokaliseerd is zal deze worden weergegeven op de kaart. U kunt nu inzoomen op de kaart, uw apparaat bevindt zich op de locatie van de groene stip. De kaart werkt hetzelfde als Google Maps.
 4. Wanneer uw apparaat wordt gevonden verschijnt er een pop-up venster over de groene stip (dit venster verdwijnt als u ergens anders op de pagina klikt en zal weer verschijnen als u weer op de groene stip klik) Klik op het venster en u ziet welke verschillende opties der nu zijn:
  • – De eerste optie is om een geluid af te spelen . Het verzenden van een geluid naar het toestel is het beste te gebruiken als u denkt dat u uw apparaat ergens in huis of kantoor bent verloren en u kunt hem niet terug vinden . Om dit te doen klikt u op geluid afspelen .
  •   De tweede optie is de knop Vergrendel. Met deze optie kunt u toelaten om het scherm van het apparaat op afstand vergrendelen en een nieuw wachtwoord in te stellen (ook als u   nog niet eerder gebruik gemaakt van een wachtwoord) die voorkomt dat de dief uw toestel kan gebruiken of toegang kan krijgen tot uw persoonlijke gegevens .
 5. Voor een nog betere beveiliging  kunt u ook op afstand alle gegevens van het toestel  verwijderen . Om dit te doen , klikt u op de knop Wis . Daar zult u een waarschuwing te zien
  krijgen dat u op het kunt staat uw iPhone/iPod/iPad te wissen. Klik op het vakje dat zegt dat u begrijpt wat u doet en klik op de knop Wissen . Dit zal alle gegevens verwijderen en voorkomen dat de dief toegang geeft tot uw persoonlijke gegevens. Als u uw apparaat later weer terug vindt/krijg kunt u altijd weer de gegevens terugzetten via een eerder gemaakte back-up.
 6. Als u denkt dat uw apparaat  in beweging is dan klikt u op het target symbool in de linker bovenhoek van het scherm om uw exacte locatie van het toestel te vernieuwen.
 7. Als u meer dan één apparaat heeft geconfigureerd voor het gebruik van Zoek mijn iPhone krijgt u een lijst met uw apparaten te zien in de linker bovenhoek

Succes met het terugvinden van uw verloren/gestolen iPhone, iPod of iPad!

 voor http://www.iphone-onderdelen-reparatie.nl/ 
[fsb-social-bar][/fsb-social-bar]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *